Naturex wil supply chain stroomlijnen en centraliseren met Infor

21-01-2013 \\ Innofood nieuws

Naturex, producent van natuurlijke ingrediënten voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische en cosmetische industrie, wil zijn supply chain stroomlijnen en de planning centraliseren. Hiermee moet worden tegemoet gekomen aan de uitdagingen die samenhangen met groei, het toegenomen aantal productielocaties, formules en aantal voorraadproducten. Er is gekozen voor de oplossing Advanced Planning van softwareleverancier Infor. De Franse ict-dienstverlener Axsolu is verantwoordelijk voor de implementatie.

 

naturex stroomlijnt supply chain met inforProducent van natuurlijke ingrediënten voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische en de cosmetische industrie, Naturex, zocht naar een nieuwe planningsoplossing om zijn supply chain te kunnen stroomlijnen en de planning te kunnen centraliseren. Er moest een oplossing komen die zou kunnen omgaan met de complexiteit van de supply chain van de onderneming.

 

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Frankrijk en vestigingen over de hele wereld, waaronder Nederland, wil tegemoet kunnen komen aan de vele uitdagingen die samenhangen met de groei, het aantal productielocaties, formules en het aantal voorraadproducten van he voorraadbeheer van Naturex.

 

Na een selectieprocedure is gekozen voor de oplossing Infor Advanced Planning van softwareleverancier Infor. De Franse ict-dienstverlener Axsolu is implementatiepartner bij dit projet. Met de oplossing moet naast het optimaliseren van het voorraadbeheer, ook de complexe industriële complexen vereenvoudigd kunnen worden.

 

Bron: Next Enterprise