Müller Fresh Food Logistics viert 75 jarig jubileum

06-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

 

 

Logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics uit Holten viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Dat doet het familiebedrijf door onder meer een Truckrun en veiligheidsvoorlichting voor basisscholen te organiseren.

 

Müller rijdt met trailers met jubileumopdruk

Op 20 april vindt de “Müller” Truckrun plaats. Hierbij zal een grote stoet van 75 vrachtwagens een route door Holten en omgeving rijden. Mensen met een lichamelijk en/of geestelijke beperking zijn die dag de bijrijders voor de chauffeurs.

Veiligheidsvoorlichting basisscholen

Daarnaast biedt Müller op 28 en 30 mei een veiligheidsvoorlichting aan alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in Holten. Hierbij worden kinderen bijvoorbeeld gewezen op de gevaren van de dode hoek. Deze voorlichting wordt samen met de Overkoepelende Stichting Chauffeurs-Activiteiten (OSC) gegeven. Het initiatief wordt door de gemeente Rijssen-Holten ondersteund.

Jubileummiddag

Vervolgens staat 22 juni in het teken van een besloten jubileummiddag voor medewerkers en oud-medewerkers van Müller. 23 juni is weer voor het publiek en dan zullen de chauffeurs van Müller hun titel verdedigen in de competitie “De beste vaklui werken bij …“, wat ze doen op eigen terrein.

Het gehele weekend van de 22 en 23e juni is de OTA (Old Transport Achterhoek) te gast met een groot aantal oldtimers voor hun 5e Oldtimer Truck Treffen Achterhoek. De zondag is het terrein toegankelijk voor publiek.

In het najaar van 2013 staat het jaarlijkse seminar van Müller gepland, waarbij relaties worden uitgenodigd voor een boeiende en informatieve middag met diverse (externe) gastsprekers.

 

Bron: Logistiek