Müller Fresh Food Logistics viert 75 jaar met Truckrun

16-04-2013 \\ Innofood nieuws

 

 
Müller Fresh Food Logistics uit Holten viert dit jaar haar 75-jarig jubileum waarbij ook een aantal voor het publiek toegankelijke activiteiten worden georganiseerd.
 
 
Zo vindt op 20 april de “Müller” Truckrun plaats. Hierbij zal een grote stoet van 75 vrachtwagens een route door Holten en omgeving rijden. Een Truckrun is voor de bijrijders (mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking) en chauffeurs een onvergetelijke belevenis.
 
 
Veiligheidsvoorlichting basisscholen
Daarnaast biedt Müller op 28 en 30 mei een veiligheidsvoorlichting aan alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in Holten. Hierbij worden kinderen bijvoorbeeld gewezen op de gevaren van de dode hoek. Deze voorlichting wordt samen met de Overkoepelende Stichting Chauffeurs-Activiteiten (OSC) gegeven. Het initiatief wordt door de gemeente Rijssen-Holten ondersteund.
 
 
Overige activiteiten
Vervolgens staat 22 juni in het teken van een besloten jubileummiddag voor medewerkers en oud-medewerkers van Müller. 23 juni is weer voor het publiek en dan zullen de chauffeurs van Müller hun titel “De beste vaklui werken bij …………… “ verdedigen op eigen terrein.
 
Het gehele weekend van de 22 en 23e juni is de OTA (Old Transport Achterhoek) te gast met een groot aantal oldtimers voor hun 5e Oldtimer Truck Treffen Achterhoek. Kijk voor meer info hierover op www.oldtransport.nl. U bent die zondag van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de festiviteiten.
 
 
In het najaar van 2013 staat het jaarlijkse seminar voor MFFL gepland, waarbij relaties worden uitgenodigd voor een boeiende en informatieve middag met diverse (externe) gastsprekers.
 
Kortom 2013 is een bijzonder jaar voor Müller Fresh Food Logistics!