Müller Fresh Food logo Müller Fresh Food Logistics B.V.

Müller Fresh Food Logistics breidt uit om groei te faciliteren

13-08-2014 \\ Over onze leden

Müller Fresh Food Logistics uit Holten opent op vrijdag 29 augustus a.s. de 1e fase van haar uitbreiding op een terrein van ruim 5 hectare aan de Keizersweg in Holten. Deze uitbreiding maakt deel uit van een gefaseerde uitbreiding van magazijnen en parkeerruimte voor de vloot van inmiddels over de 200 trekkers en 240 opleggers.

In fase 2 van dit plan wordt nog eens 11.000 vierkante meter magazijn toegevoegd, waarmee het Holtense familiebedrijf voorziet in de mogelijkheden om de  toekomstig geplande groei in Holten te faciliteren. Daarnaast heeft het bedrijf ook plannen om binnen afzienbare tijd een nevenvestiging buiten Holten te starten.

Deze uitbreiding in Holten is volgens de logistieke dienstverlener nodig om de verdere groei van de logistiek dienstverlener mogelijk te maken. Nadat Müller Fresh Food Logistics begin 2000 ervoor koos om zich volledig te specialiseren in warehousing en distributie van koelverse- en diepgevroren levensmiddelen, is het familiebedrijf explosief gegroeid en is de omzet in de afgelopen 14 jaar verdrievoudigd.