MKB Innovatie Top 100 uitgegroeid tot de belangrijkste innovatieprijs

09-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Maakt u het verschil als innovatiekampioen? Ja? Schrijf u dan nu nog in voor belangrijkste prijs voor innovatieve ondernemingen. De MKB Innovatie Top 100 is de grootste prijs voor innovatieve MKB-bedrijven, is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum en wordt mede mogelijk gemaakt door NRC Handelsblad, Mercedes-Benz en NL Octrooicentrum. Inschrijving is nog mogelijk tot 26 januari 2013.

Innovatiekampioenen schrijven zich hier in!

Innovatieve ondernemingen maken het verschil in de crisis. Zij kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De jaarlijkse MKB Innovatie Top 100 geeft een goed inzicht waar het MKB toe in staat is. Denkt u ook een vernieuwing te hebben gerealiseerd die een impact heeft voor de samenleving en uw sector, echt vernieuwend is, origineel en al succesvol in de markt is gezet? Zo ja, dan dagen we u uit ook mee te doen aan de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor en van het MKB.

Wie wint in 2013?

Daarna wordt uw nominatie bekeken door expertpanels per sector, volgt een nieuwheidonderzoek van NL Octrooicentrum en uiteindelijk stelt een landelijke jury de volgorde van de top 100 vast. De MKB Innovatie Top 100 wordt eind mei/begin juni bekend gemaakt. Afgelopen jaar reikte minister Maxime Verhagen de prijzen uit. De winnaar mag een jaar lang in een fonkelnieuwe Mercedes-Benz rondrijden en wordt dezelfde week als eregast uitgenodigd om de effectenbeurs te openen in Amsterdam. NRC Handelsblad brengt ter ere van deze verkiezing een speciale bijlage uit. De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum.

Geen windeieren

Deelname aan de MKB Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Harrie Evers van het Hengelose NormTEQ noemde eens het winnen voor hem een doorbraak in de markt. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB toe in staat is.

 

Bron: Syntens