Meer perspectief met diploma levensmiddelentechnologie

21-02-2014 \\ Innofood nieuws

Twintig medewerkers van verschillende bedrijven uit de voedingsindustrie betreden vanaf maandag 10 februari hun werkplek met fundamentele kennis en inzicht van het vakgebied levensmiddelentechnologie. Deze opleiding hebben zij bij LSBL succesvol afgerond. De deelnemers ontvingen het instituutsdiploma tijdens een feestelijke bijeenkomst.
 

 

Bijzonder is dat deze groep twee deelnemers bevatte die vanuit een andere industrietak zich om lieten scholen naar de voedingsindustrie en nog geen werkgever hadden. Beide deelnemers hebben tijdens de opleiding een werkgever gevonden en nu ook hun diploma behaald. Het volgen van deze opleiding wierp voor hen direct vruchten af.

Met de open inschrijvingsopleiding die in 17 dagen gegeven wordt, krijgt de aanstaande levensmiddelentechnoloog praktische kennis en inzicht om de processen in de voedingsindustrie beter te begrijpen. Daardoor kan de cursist, die onder andere werkzaam is als procesoperator, kwaliteitsmedewerker of bijvoorbeeld productbereider, sneller ingrijpen op de productielijn bij calamiteiten of parameters bijstellen om een constant eindproduct te bereiden.

LSBL feliciteert de deelnemers nogmaals met het behaalde resultaat en wenst hen veel succes bij het verdere verloop van hun carrière in de voedingsindustrie.

De applicatie opleiding levensmiddelentechnologie start in september met een nieuwe groep. Lees meer…