Meer dan honderd C1000 supermarkten verkopen reeds de Bouwsteentjes en Easy-to-Eat

25-01-2013 \\ Innofood nieuws
 
 
 
 
Met gepaste trots maakt Bouwsteentjes bekend dat met ingang 18 maart de Bouwsteentjes en Easy-to-Eat bij alle C1000 supermarkten in heel Nederland verkrijgbaar zullen zijn.

C1000 ondernemers zijn betrokken met het menselijk welzijn en staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel bij deze supermarkten.

Vanaf 18 maart kunnen cliënten/familie door heel Nederland terecht en vindt men de producten bij C1000 in het diepvriesvak. Een voorwaartse stap in de strijd tegen ondervoeding.

Inmiddels zijn er veel cliënten die van de producten gebruik maken en ontvangt Bouwsteentjes hierover vele positieve reacties. Ook zien wij steeds vaker dat men trakteert op Bouwsteentjes tijdens ziekenbezoek in het ziekenhuis, verzorgingstehuis of gewoon in de thuissituatie in plaats van een bloemetje!

Bouwsteentjes zijn inmiddels verkrijgbaar in 4 smaken. te weten aardbei, bosvruchten, banaan en chocolade. Deze zijn verpakt in handige doosjes per 4 stuks en eenvoudig in de vriezer te bewaren.
Desgewenst na het ontdooien nog 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Meer informatie?