Tielbeke Logistiek

Tielbeke Logistiek
Over Tielbeke Logistiek

Bij Tielbeke Logistiek bieden we onze klanten een totaaloplossing aangaande logistieke vraagstukken op het gebied van transport, distributie en warehousing. Onze focusmarkten zijn de food- en retailmarkt waar wij al jarenlang proactief in investeren en waar we mooie referenties hebben.
Het is onze ambitie om onze kennis en kunde te delen met andere spelers in die markten om samen met maximale uit de logistieke keten te kunnen halen.
We doen dat zelf door het beste uit onszelf en onze middelen te halen om uiteindelijk de meest efficiënte en duurzame dienstverlening aan te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

 

Bij Tielbeke Logistiek bieden we onze klanten een totaaloplossing aangaande logistieke vraagstukken op het gebied van transport, distributie en warehousing. Onze focusmarkten zijn de food- en retailmarkt waar wij al jarenlang proactief in investeren en waar we mooie referenties hebben. Het is onze ambitie om onze kennis en kunde te delen met andere spelers in die markten om samen met maximale uit de logistieke keten te kunnen halen. We doen dat zelf door het beste uit onszelf en onze middelen te halen om uiteindelijk de meest efficiënte en duurzame dienstverlening aan te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wilt u weten hoe wij het maximale uit uw logistieke vraagstuk kunnen halen en wat u dat oplevert? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons, we maken graag even tijd om nader kennis te maken.

Adres
Hoekerweg 10 8042 PH Zwolle
T: 06-20614079 E: peter.korpershoek@tielbeke.nl W: http://www.tielbeke.nl/
Dhr. P. (Peter) Korpershoek
Functie: Contactpersoon Innofood
Tel: 06-20614079
Dhr. P. (Peter) Meijer
Functie: Hoofd Warehousing
Tel:
Dhr. R. (Robert) Tielbeke
Functie: Directie
Tel: