TCPM

TCPM
Over TCPM

Ingenieurs- en adviseursbedrijf Onafhankelijk ingenieurs & adviesbureau, Met vijf vestigingen en ruim 160 medewerkers is TCPM ingericht om industriële bedrijven op een professionele wijze snel, flexibel en daadkrachtig te ondersteunen op technisch en organisatorisch gebied. Wij onderscheiden ons door een unieke combinatie van kennisgebieden. TCPM biedt oplossingen in de disciplines: Optimalisatie, Engineering, Veiligheid, Project Management, Interim Professionals, Opleidingen

Alleen voor leden

TCPM onderscheidt zich door een unieke combinatie van kennisgebieden. Hierdoor kunnen (industriële) ondernemers met één partij zaken doen voor een logisch aaneensluitende set van activiteiten. Voor die specialismen die TCPM niet zelf in huis heeft, doen wij een beroep op ons uitgebreide netwerk. TCPM biedt oplossingen in de disciplines Optimalisatie, Engineering, Veiligheid, Project Management, Interim Professionals en Opleidingen. Onze relaties zijn industriële bedrijven uit onder andere de gebieden wind- en zonne-energie, farmaceutische,  proces- en voedingsmiddelenindustrie, semiconductor-, papier- en (petro)chemische industrie, machine- en apparatenbouw en oplossingen op het gebied van visiontechniek en producthandling.

Wij werken volgens een gedegen en gefaseerde projectmatige aanpak. Zo hebben wij altijd controle over het project, en kunnen wij waar nodig of gewenst bijsturen. Bovendien bieden wij gekwalificeerde, ervaren mensen die enthousiast de schouders eronder zetten bij de klant.
Pragmatisch en resultaatgericht zijn hierbij sleutelwoorden.

Met TCPM heeft u een samenwerkingspartner die:

  • een sterke positie heeft in techniek en organisatie;
  • veel ervaring heeft in industriële omgevingen;
  • kennis heeft in de breedte én de diepte;
  • optimaal gebruik maakt van synergie;
  • flexibel, dynamisch en resultaatgericht is;
  • een netwerk biedt van verschillende bedrijven.
Adres