Processionals BV

Processionals BV
Over Processionals BV

Bemiddeling van operationeel technisch personeel op MBO+, HBO- en WO niveau
binnen de procesindustrie in Midden-, Noord- en Oost-Nederland.

BEDRIJFSINFO:

Succesvol specialiseren, daarmee zijn wij onderscheidend. Processionals is een modern, gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat bedrijven uit de procesindustrie van kwalitatief, technisch hoogstaand personeel voorziet. Door onze vergaande specialisatie en aanpak zijn wij anders dan anderen. Daarin schuilt ook ons succes. Wij kennen de veelzijdigheid van de procesindustrie en de productiemethoden en functies die daarin zijn vertegenwoordigd. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Apeldoorn en zetten onze kennis in ten behoeve van onze kandidaten en opdrachtgevers.

 

Onderscheidend is ook onze aanpak. Onze recruiters geloven in een persoonlijke band met onze klanten en kandidaten. Door deze individuele aanpak zijn wij in staat om tot een juiste match te komen. We sturen hierbij voortdurend op onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken, deskundig en doelgericht.

 

Overweeg je een volgende stap in je carrière te zetten, neem dan contact met ons op. Kijk op www.processionals.nl voor een overzicht van al onze vacatures.
Rondleiding: http://tinyurl.com/Bedrijfsfoto-s

Adres
Gatwickstraat 11 1043 GL Amsterdam
T: 088 – 616 6000 E: marcom@processionals.nl W: http://www.processionals.nl/