Holland Meel B.V.

Holland Meel B.V.
Over Holland Meel B.V.

Holland Meel uw leverancier van meel, bloem en graanproducten en dat al vanaf 1951. Ruim een halve eeuw bewezen vakmanschap door het leveren van hoogwaardige kwaliteit en zeker niet onbelangrijk, door haar hart voor de zaak, hart voor úw zaak. 

Naast een breed productaanbod van meel en bloem heeft u bij Holland Meel de keuze uit een diversiteit aan granen, zaden, vlokken, mixen, melanges, decoraties en diverse specialiteiten. Producten van een hoogstaand constant kwaliteitsniveau die voldoen aan de nieuwste kwaliteitsnormen.

Holland Meel, een zelfstandig opererend familiebedrijf en voornamelijk actief in de ambachtelijke bakkerij en de bloem verwerkende industrie. Korte lijnen en het volledig in eigen beheer hebben van transport geven haar een grote mate van flexibiliteit en u een optimale dienstverlening.

Holland Meel hecht veel waarde aan duurzame relaties met haar partners en investeert graag in een intensieve samenwerking, waarbij uw wensen centraal staan. Ook het ontwikkelen van innovatieve producten, door smaakvolle belevingen te creëren of nieuwe mogelijkheden uit te werken, hoort daarbij.

Wij gaan graag de uitdaging met u aan.

Holland Meel, hart voor vakmanschap, hart voor u.

Adres
Oosteinde 304 7671 AG Vriezenveen
T: 0546-561501 E: info@hollandmeel.nl W: http://www.holland-meel.nl/