Gullimex B.V.

Gullimex B.V.
Over Gullimex B.V.

Believing in understanding

 

Meten is weten. Het is cliché, maar het is ook absoluut waar. Gullimex is ontwikkelaar, merkhouder en distributeur in hoogwaardige meetapparatuur. Daarom zijn wij de kennispartner en internationale B2B-leverancier op het gebied van Food, Medisch Pharma en Cold Chain. Gullimex heeft 20.000 klanten in de Benelux. Zo leveren wij onder andere aan grote vleesverwerkers, cateraars en de grootste fastfoodketens in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het meten en registreren van temperatuur en (vocht) gehalte, in het met en registreren van verpakkingen onder beschermende atmosfeer en adviserend in inzicht en verbetering van processen. Onze meetinstrumenten zijn uitsluitend producten uit het topsegment, zoals:

  • Atago – refractometers
  • Dansensor – MAP testapparatuur, gasmengers, lekdetectie
  • Ebro – handthermometers
  • Hygiena – ATP meter, Swabs
  • TempCube – online temperatuur registratiesysteem
  • TempWeb – online temperatuur registratiesysteem
  • Tempmitter – digitale handthermometer online temperatuur registratiesysteem

Gullimex is op dit moment marktleider op het gebied van voedselveiligheidsystemen HACCP. Onze meetinstrumenten voldoen verder aan BRC en IFS. Door de verscherpte regelgeving bevindt Gullimex zich momenteel in een groeimarkt.

Klantenservice heeft voor ons de hoogste prioriteit. Service aan de klant is voor ons een absolute meerwaarde en hebben daarom ons eigen ServiceCenter met een unieke kalibratieservice. Hier worden jaarlijks worden er ruim 25.000 meetinstrumenten gekalibreerd en gerepareerd.

Gullimex biedt niet alleen apparatuur aan, maar ondersteunt de ondernemer in de processen en praktische vraagstukken en biedt oplossingen. Met de praktijkervaring van de ondernemers en onze vakkennis komt perfectie binnen handbereik.

Adres
Oostermaat 9 7623 CS Borne
T: 074-2657788 E: p.matel@gullimex.nl W: http://www.gullimex.com/