Food Connect Maaltijdservice B.V.

Food Connect Maaltijdservice B.V.
Over Food Connect Maaltijdservice B.V.

Food Connect is al jaren dé leverancier in Nederland van verse en vriesverse gerechten en verse boodschappen aan huis of op locatie, voor particulieren, zorgorganisaties, kleinschalig wonen en bedrijven.

Een goede maaltijd is iets om naar uit te kijken, om van te genieten. Wij weten hoe persoonlijk smaak is en stemmen onze verse gerechten af op de wensen van u en uw klanten. De één houdt van pittig, de ander juist niet. De één eet heel graag vlees, terwijl de ander kiest voor extra groente. Wij koken voor iedereen persoonlijk. Verschillende portiegroottes, gesneden of gemalen, een glutenvrij dieet of een vegetarische maaltijd. Een beetje meer jus, extra groenten of glutenvrij? Vanzelfsprekend.

We koken met verse ingrediënten en uw maaltijd is altijd met de beste zorg bereid. Aan te vullen met een uitgebreid assortiment van verse boodschappen.

Kook jij of ik

Food Connect heeft, naast de maaltijdservice van vers bereide maaltijden, een nieuw foodconcept in de markt gezet voor consumenten én kleinschalig wonen: Kook jij of ik. Met dit concept bieden wij u de mogelijkheid om verse gerechten met pure, eerlijke ingrediënten uit de streek online te bestellen en bezorgd te krijgen op uw locatie.

 

 

 

 

 

 

 

Uniek in Nederland, want u kunt zelf kiezen of u de gerechten zelf kookt (met de bewoners) of dat wij dat (gedeeltelijk) voor u doen. Meer informatie vindt u op www.foodconnect.nl/organisaties-bedrijven/kook-jij-of-ik

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Food Connect of Kook jij of ik? Neem dan contact op met één ons.

Adres
Plesmanweg 28 7602 PE Almelo
T: 0888-101010 E: w.swier@foodconnect.nl W: http://www.foodconnect.nl/