Eurofins Food Testing BV

Eurofins Food Testing BV
Over Eurofins Food Testing BV

Over Eurofins Food Testing

Eurofins Food Testing Netherlands beschikt over meerdere onafhankelijke en onderscheidende Food laboratoria in Nederland. Wij bieden een uitgebreid pakket aan analyse technieken om onze klanten te ondersteunen bij de toenemende strenge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden.

Onze laboratoria in Graauw, Heerenveen, Rotterdam en Wijhe worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van Eurofins laboratoria en Competence Centres. Gezamenlijk hebben we het grootste marktaandeel aan accurate testen waarmee we onze klanten assisteren in vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid, authenticiteit, herkomst, samenstelling en zuiverheid.

In onze laboratoria, Heerenveen en Wijhe, worden met name microbiologische en chemische analyses uitgevoerd. Op onze locatie in Heerenveen is het Eurofins Carbohydrate Competence Centre gevestigd. Snelle en betrouwbare contaminanten en chemische testen worden uitgevoerd op onze locatie in Rotterdam. Hier ligt de focus binnen onze dienstverlening op korte doorlooptijden voor klanten welke hun goederen transporteren via de haven van Rotterdam. Op onze locatie in Graauw hebben we meer dan tien jaar ervaring met dioxine en pesticide analyses.

Zowel het Carbohydrate Competence Centre als de contaminanten laboratoria geven hun expertise ook aan internationale klanten.

Adres
Leeuwarderstraatweg 129 8441 PK Heerenveen
T: +31(0) 888 31 00 00 E: sales-food-nl@eurofins.com W: http://www.eurofinsfoodtesting.nl/
Info
Functie: algemeen
Tel:
Mevr. S. (Sonja) Roessink
Functie: Customer Service
Tel:
Mevr. C. (Christina) de Willigen
Functie: Etikettering
Tel:
Mevr. W. (Wietske) Witteveen
Functie: Business Unit Manager
Tel:
Dhr. F.de Bok
Functie: Algemene contactpersoon Innofood, Projectleider Microbiologie
Tel: 0570-523234
Email: fbok@kbbl.nl