CeresRecruitment B.V

CeresRecruitment B.V
Over CeresRecruitment B.V

Ceres, selected poeple in food & agri is de internationale search and selection specialist in food & agri vacatures gericht op Bachelors en Masters en is marktleider in Nederland. Ceres bemiddelt in interim en vaste posities en zijn actief in België, Duitsland en Polen.

Selected people in de food & agri staat voor:

Selected candidates Ceres gaat duurzame relaties aan met geselecteerde kandidaten. Ceres onderhoudt relaties zorgvuldig binnen de food & agri branche. We kennen onze kandidaten, we volgen ze en we spreken ze. Als we kans zien op een match wordt een kandidaat altijd geïnterviewd voordat deze wordt voorgedragen.

Selected clients Ceres operereert alleen in food & agri, en gelooft in partnerships: lange termijn relaties met organisaties en (belangrijker nog!) de mensen die daar werken. De klanten van Ceres hebben, net als wij, respect voor talent.

Selected consultants Bij Ceres werken alleen consultants met management ervaring in food & agri. De consultants van Ceres zijn in staat branche-kennis en een persoonlijke benadering te combineren.

 

 

Adres
Stationsweg 46 7941 HG Meppel
T: +31 0522 243114 E: info@ceresrecruitment.eu W: http://www.ceresrecruitment.eu/
Eggon Allersma
Functie: Managing Partner
Tel: 06 46074958