Bolscher

Bolscher
Over Bolscher

Al bijna 4 decennia geleden is de standaard gezet; Bolscher meer dan vlees. Een familiebedrijf met 80 medewerkers die maar 1 doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor u als professional. In de huidige markt waarin de consument steeds vraagt naar vernieuwende producten is Bolscher meer dan vlees de partner voor u. Met de beste selectie van vlees uit de hele wereld weten wij u steeds weer te verrassen met ons brede aanbod. Uiteraard bereid of bewerkt door ons team gediplomeerde slagers en koks.

De trots van ons bedrijf is onze uitmuntende kwaliteit van het roodvlees. Dit kwaliteitsgevoelige vlees wordt tijdens de inkoop streng gecontroleerd op ras, leeftijd, versheid en malsheid. Doordat Bolscher meer dan vlees het rijpingsproces zelf in handen heeft wordt een topproduct gegarandeerd. Maar uiteraard leveren wij alle soorten vlees, van lam tot kangaroe en van varkensvlees tot wildproducten. Maar de naam zegt het al; meer dan vlees. Ook voor producten buiten het vleesassortiment kunt u bij ons terecht. Vis, zuivel, kaas (o.a. buitenlands) en maaltijden.

Het levergebied van Bolscher meer dan vlees beslaat bijna geheel Nederland met eigen geconditioneerd vervoer. In overleg met u wordt nagenoeg elke wens ingevuld. Ons team van zowel verkoopbinnendienst als verkoopbuitendienst staat voor u klaar om u te assisteren.

 

Adres
Strootsweg 40 7547 RW Enschede
T: 053-4800100 E: roy@bolscher.nl W: http://www.bolscher.nl/
Heer. G. ten Kate
Functie: Verkoop
Tel:
Mevr. G. Homan
Functie: HRM
Tel:
Mevr. D. (Dianne) Markvoort
Functie: Productontwikkeling, Kwaliteit
Tel: 053-4800100
Dhr. C. Bolscher
Functie: Directie
Tel: 053-4800100
Dhr. R. Bolscher
Functie: Contactpersoon Innofood (Directie)
Tel: 053-4800100