Berghoeve Brouwerij V.O.F.

Berghoeve Brouwerij V.O.F.
Over Berghoeve Brouwerij V.O.F.

Berghoeve Brouwerij is een craft beer brouwerij uit Den Ham opgericht in 2010 en gevestigd is op een voormalige boerderij in het mooie Twentse landschap. Wij hopen onze klanten een glimlach te bezorgen met een grote variatie in types speciaalbier.

Bier dat moet voldoen aan onze hoge standaard. Zo kun je in ons assortiment vele bierstijlen aantreffen: Belgisch, IPA’s, Porters, Zuur, Barrel Aged, Smoked, Imperial etc etc. Inmiddels genieten we in de scene van craft beer liefhebbers landelijke bekendheid en worden onze bieren op sites als Untappd en Ratebeer bovengemiddeld beoordeeld.

Op de brouwerij kun je terecht voor een rondleiding, proeverij of bezoek aan onze winkel. Berghoeve richt zich daarnaast ook nadrukkelijk op de zakelijke markt! Onze uitgebreide ervaring, die we hebben opgedaan in het bedrijfsleven en met de brouwerij, wordt ingezet voor bedrijfscursussen, themadagen, inspiratiesessies en heidagen.Wilt u met uw bedrijf een bijzondere en leerzame uitstap dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Adres
Achteres 15 7683 SX Den Ham
T: Tel: 06-18278345 E: info@berghoevebrouwerij.nl W: http://www.berghoevebrouwerij.nl/