Lancering recepten+: een heerlijk magazine met budgetvriendelijke recepten

23-04-2013 \\ Innofood nieuws

 

                
  
 
 
Nijmegen – F&L Publishing Group, de uitgever van magazines als foodies, Gezond eten en koken & genieten, lanceert vanaf vandaag, 23 april 2013, een nieuwe kooktitel: recepten+. Ieder nummer staat vol met heerlijke en diverse recepten voor het hele gezin, snelle diners en verrassende variaties, die allemaal gemeen hebben dat ze betaalbaar en eenvoudig te maken zijn.
 
Budget weekmenu’s
recepten+ biedt inspiratie om heerlijk te eten, zonder moeilijk te hoeven doen of veel geld kwijt te zijn. Iedere maand bevat het magazine budget weekmenu’s, die garant staan voor vier weken voordelig, lekker en gevarieerd eten. Daarnaast staan recepten van snelle maaltijden, heerlijke hapjes en eenvoudige desserts centraal. Ook is er in recepten+ volop aandacht voor makkelijke bakrecepten. Heerlijke chocoladebrownies, luchtige citroensoufflés of traditionele koekjes; alles komt aan bod. Glutenvrije, vegetarische en caloriearme recepten ontbreken niet.
 
Van kookideeën tot handige tips
Meer dan 80 pagina’s boordevol betaalbare en makkelijke recepten. recepten+ is hét blad voor mensen die eten leuk, lekker en makkelijk willen houden. Van snelle wokschotel tot indrukwekkende meringuetaart, van leuke kookideeën tot handige tips.
 
Hoofdredacteur Myrthe van Deemen: “Iedereen kan koken met recepten+. Geen gedoe met moeilijke ingrediënten of ingewikkelde technieken. Een heerlijke maaltijd op tafel zetten, was nog nooit zo makkelijk.”
 

Dit nieuwe magazine ligt vanaf vandaag, 23 april, in de winkels en is reeds al te bestellen in de webshop van F&L Publishing