Lancering corporate website Ausnutria Hyproca

19-07-2013 \\ Innofood nieuws

  
Vanaf 15 juli 2013 kan men voor informatie over zuivelconcern Ausnutria Hyproca, terecht op de volledig vernieuwde website www.ausnutria-hyproca.nl. De lancering van deze vernieuwde website betekent dat informatie op de websites www.lyempf.nl, www.lypack.com en www.hyproca-dairy.com, wordt ondergebracht in de nieuwe website
  
De samenvoeging van de voormalige websites tot één corporate website, sluit aan bij de meer gecentraliseerde bedrijfsstructuur waarmee Ausnutria Hyproca al sinds enige tijd de markt tegemoet treedt. In deze structuur staat de klant van de drie sales- en marketingeenheden centraal. Hyproca Nutrition bedient de markt met eigen consumentenmerken. Hyproca Lypack richt zich op kindervoeding onder private label en Hyproca Dairy Products is verantwoordelijk voor de productie en verkoop van zuivel-ingrediënten en geitenmelk voor de B2B markt.
  
De vernieuwde website biedt de klant informatie over deze volledige range activiteiten. Zij die meer willen weten over de merken van Ausnutria Hyproca kunnen nog steeds terecht op de merkenwebsites voor Kabrita, Neolac en CBM. Ook Holland Geiten Melk, onderdeel van Ausnutria Hyproca en verantwoordelijk voor het inzamelen en controleren van de geitenmelkstroom, behoudt de website www.hollandgeitenmelk.nl.
  
Ingrid De Groot, Manager Business Development bij Ausnutria Hyproca: “Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe website aansluit bij de wens van de klant. Daarom nodigen wij hen uit om via marketing@hyproca.nl hun mening of eventuele aanbevelingen ter verbetering met ons te delen.”
  
In de Hyproca Dairy fabriek in Ommen worden diverse zuivel-ingrediënten, waaronder (biologische) koemelkpoeder, geitenmelkpoeder en (biologische) boter geproduceerd. Voor de productie beschikt de fabriek onder andere over een melkontvangst, een indamper en droogtoren. De fabriek is van industriële grootte, maar ook geschikt voor de productie van kleinere hoeveelheden.