Kuipers in Oldenzaal beste C1000 van Nederland

28-06-2013 \\ Innofood nieuws

Bron: Levensmiddelenkrant.nl

Kuipers zegt in het persbericht enorm trots te zijn op de prijs. “We hebben er met het hele team ontzettend hard aan gewerkt om dit te bereiken. Dat we dan vanavond met z’n allen op het podium staan met de beker is helemaal geweldig”, zei hij donderdagavond tijdens het slotfeest van de interne winkelwedstrijd. C1000 Abbas uit Gieten bezet de tweede plek en de derde plaats is in handen van C1000 Puts uit Stramproy.

C1000 Battle
‘De C1000 Battle’ is in maart gestart. Directeur retail operations en initiatiefnemer van de winkelwedstrijd Duncan Hoy zegt dat de wedstrijd een hoop losmaakte onder de deelnemende winkels. “Een heuse strijd is losgebarsten en het niveau lag erg hoog.”

Juryrapport C1000 Kuipers
Thema’s waarop beoordeeld werd waren Orde & netheid, Productbeschikbaarheid, Klantvriendelijkheid, Commerciële uitstraling, Kwaliteit, Lokaal onderscheid, Veiligheid en Voedselveiligheid. C1000 Kuipers heeft gewonnen omdat ze heel consistent scoorde op alle onderdelen, maar vriendelijkheid van de medewerkers werd door klanten zelfs met een 9 beoordeeld.

OLDENZAAL – C1000 Kuipers uit Oldenzaal is de beste C1000 van Nederland. Ondernemer Björn Kuipers laat zijn winkel vooral excelleren op de vriendelijkheid van medewerkers.