Kips start spaarprogramma met webwarenhuis fonQ.nl

08-10-2014 \\ Over onze leden
 

Almelo – Kips is onlangs een spaarprogramma gestart. Met dit programma kan de consument sparen voor korting op servies bij webwarenhuis fonQ.nl. Met deze actie wil Kips de merkentrouw van consumenten verder versterken en herhaalaankopen stimuleren. De actie loopt tot en met 15 december 2014.

Diverse Kips-producten worden gedurende de actieperiode voorzien van actieverpakkingen. Op de verpakkingen staan unieke codes. Deze codes kunnen online worden ingevuld op www.lieversparenmetkips.nl. Deelnemers kunnen drie actiecodes verzilveren voor € 2,50 korting op de website fonQ.nl. Doorsparen is ook mogelijk, tot maximaal € 7,50 korting.

De Kips-producten zullen worden gedistribueerd via diverse kanalen, te weten retail, foodservice en het zelfbedieningsgroothandelskanaal. De spaaractie wordt uitgebreid ondersteund met TV-commercials op de commerciële zenders, in print en online.

Over Zwanenberg Food Group

Met 1.600 medewerkers en een omzet van circa € 350 miljoen (2013) behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het concern heeft sterke posities opgebouwd in de retail en in het out-of-homesegment (bedrijfs- en institutionele catering alsmede verkoop via pompstations etc.), onder andere met gesneden en voorverpakte vleeswaren. Zwanenberg verkoopt zijn producten onder diverse merknamen, waaronder Zwanenberg, Kips, Kraak-Vers, Linera en Huls. Daarnaast exporteert Zwanenberg vleesconserven (onder meer onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen.