Keynote spreker Mark Shayler op EMPACK 2013: “Sustainable packaging. Is it achievable?”

13-02-2013 \\ Innofood nieuws

 

Dynamische keynote spreker tijdens ecoPACK op EMPACK
 
Op 28 maart 2013, de 2e beursdag van EMPACK 2013, zal Mark Shayler, CEO van Tickety Boo, UK een keynote lezing geven. Het thema van de lezing is “Sustainable packaging. Is it achievable?” en zal uitgebreid ingaan op de mogelijkheden én onmogelijkheden van sustainable packaging. Deze lezing vindt plaats in het ecoPACK theater op EMPACK.
 
“De markt voor duurzame-, biologisch afbreekbare- of ecologisch verantwoorde verpakkingen blijft nog steeds groeien en steeds meer producenten hebben alternatieven voor traditionele verpakkingen in het assortiment. Daarom hebben we ervoor gekozen om onder andere meer de nadruk te leggen op dit onderdeel van de verpakkingsmarkt” aldus Cornelien Baijens, organisator van EMPACK, “dit komt tot uiting in de extra aandacht voor deze verpakkingen in de ecoPACK lounge. In deze lounge en op onze website kunnen bezoekers aan EMPACK zien welke exposanten een duurzame verpakking hebben en lezen waarin deze verpakking zich onderscheidt”.
 
Op een zeer onderhoudende manier zal Mark Shayler u tijdens zijn lezing prikkelen en laten inzien wat sustainable packaging is. Mark is CEO van Tickety Boo (een bedrijf in environmental consultancy) en is een meester in het vertellen over de noodzaak om dingen beter te doen en betere dingen te doen. Hij maakt tijdens zijn lezing een koppeling naar verpakking en behandelt waarom niet duurzame verpakking überhaupt bestaat. Daarnaast vertelt hij meer over de trends en de nieuwe technieken.
 
Meer informatie over EMPACK, ecoPACK en het bezoeken van deze beurs op www.easyFairs.com/EMPACK-NL.