Kennispoort Zwolle start Leergang agro- en foodinnovatie

06-12-2013 \\ Innofood nieuws

 
In januari 2014 start de leergang Agro & Food, die zich richt op ondernemers in de agro- en foodsector in de regio Zwolle die innovatie in hun bedrijf willen realiseren. Tijdens de leergang werken ondernemers aan gerichte businessinnovatie en vormen deelnemers met elkaar een sterk netwerk, met cross-overs naar andere sectoren. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen ontwikkeling en in de ontwikkeling van hun bedrijf. Met deze leergang wil de Provincie Overijssel innovatieve ondernemers faciliteren, kansrijke initiatieven realiseren en zo de agro- en foodsector in de regio versterken.
 
De leergang loopt van januari tot en met april 2014 en bestaat uit vier modules met inspirerende gastsprekers én vier ‘community of practice’ bijeenkomsten waarin deelnemers hun ideeën voor innovatieve producten of diensten tot concrete businesscases uitwerken. Een jury kiest aan het eind van de leergang het winnende concept.
 
 
Deelnemers aan de leergang krijgen intensieve begeleiding. Zo begeleiden twee vaste coaches de community of practice sessies en hebben de modules twee moderatoren. Optioneel kunnen deelnemers
ook individuele begeleiding krijgen van een coach.

 

Klik hier voor de flyer met alle informatie