Just in time development – Ontwikkeling & kwaliteit

07 februari 2023

ONTWIKKELING & KWALITEIT
Just in time development

Donderdag 9 maart vanaf 15:30 uur
Bosuilstraat 11 te ENSCHEDE

Het onderwerp voor de bijeenkomst is ‘flexibel en snel kunnen ontwikkelen en produceren’. Met andere woorden; hoe kun je optimaal invulling geven op nieuwe klantvragen? Graag delen wij ons perspectief hierop, en belichten we hierbij o.a. nieuwe productietechnieken (bijv. 3D printing), innovatieve 3D visualisaties en simulaties, en vooral ook praktische voorbeelden hiervan voor de food industry. Het verhaal biedt inzichten en oplossingen, en heeft o.a. interessante raakvlakken voor:

  • Productie en productontwikkeling
  • Veiligheid en welzijn van productiemedewerkers
  • De technische dienst

Gastheer – Ir. Tim Velthuis Industrial Designer

OVER DIDUTCH

Wij zijn een industrieel ontwerpbureau in Enschede met een speciale focus op food, lifestyle & mobility. Binnen dit domein bedenken en ontwerpen wij verpakkingen en producten. Van specifieke oplossingen binnen het productieproces tot en met eindproduct voor de consument.

Samen met onze zusterbedrijven het Foodatelier en MetaChef werken wij aan vraagstukken voor onze klanten in food, agro en foodprocessing.

Ons multidisciplinaire team van ± 20 collega’s biedt een full service aanpak: van consumenteninzicht en marktonderzoek tot verpakkingsontwerp en techniek.

Blijf op de hoogte

No item found
Bekijk alle nieuwsberichten