Jubileumeditie BioFach trekt ongeveer 42.000 bezoekers

20-02-2014 \\ Innofood nieuws

Ongeveer 42.000 vakbezoekers uit 134 landen hebben de 25ste editie van de BioFach en de achtste editie van de Vivaness bezocht. Tijdens de beurs werden vier dagen lang gevarieerde, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten gepresenteerd door in totaal 2235 exposanten. De top 5 van de bezoekende landen is: Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Nederland.

Klik hier om de Biojournaal-fotoreportage met alle Nederlandse exposanten te bekijken.

Petra Wolf, lid van de raad van bestuur van de NürnbergMesse: De vier intensieve en inspirerende dagen op de beurs hebbe het nogmaals bevestigd: BioFach is met haar 25ste editie nog altijd het hoogtepunt qua biologische beurzen aan het begin van het jaar. Het is een indrukwekkende sector die voortdurend inspireert vanuit de ecologische grondslag met zijn economische en innovatieve kracht.’ De stemming in de hallen was zeer positief en de exposanten en bezoekers waren zeer tevreden. ‘We kijken er nu al naar uit om iedereen weer te zien in 2015 en naar Nederland als Land van het Jaar.’

Meer dan 93% van de vakbezoekers was tevreden over het bezoek. Dit blijkt uit onderzoek door een onafhankelijk instituut. Meer dan 90% van de ondervraagden liet weten volgend jaar weer af te reizen naar Neurenberg.

De biologische sector zal van 11 tot en met 14 februari in 2015 weer bijeenkomen voor de BioFach 2015.

Bron: Biojournaal