Johma Kip-Joppie® salade Gekozen product van het Jaar

05-10-2017 \\ Over onze leden

Een van de winnende deelnemers van Gekozen product van het jaar dit jaar is Johma.

Levensmiddelenkrant bericht hierover dat de verkiezing s gebaseerd op een uitgebreid onderzoek onder 5000 consumenten. Deze consumenten geven aan hoe zij tegenover nieuwe producten op de Nederlandse markt staan.

Dit is voor ons een waardevolle waardering voor onze Johma Kip-Joppie® salade”, zegt Jeannette Tanke, productmanager bij Johma in Levensmiddelenkrant. De Twentse salade mag zich een heel jaar lang ‘Gekozen Product van het Jaar’ noemen en daar maakt het bedrijf graag gebruik van. Tanke: “We hebben deze prijs tot uiting gebracht op de salade door middel van een actie-sticker ‘Gekozen Product van het Jaar’. Die staat niet alleen op het product, maar laten we ook terugkomen op de website, social media, via samplingacties, vermelding in advertenties en in onze Kip-Joppie® commercial.”

De aandacht voor het product legt het bedrijf geen windeieren. “Onze Kip-Joppievariant ontwikkelt zich zeer goed. Samen met de overige communicatie op deze salade heeft het winnen van de prijs hier zeker een bijdrage aan geleverd”, besluit Tanke. Uit onderzoek onder winnaars van eerdere edities blijkt dat de gekozen producten in volume een verkoopstijging realiseren van 25,5 procent.

Klik hier voor het volledige artikel in Levensmiddelenkrant