Jochem Uytdehaage hoofdspreker conferentie ‘Elke dag beter in levensmiddelenindustrie’

22-02-2013 \\ Innofood nieuws

 

 

Elke dag zijn we bezig om ons bedrijf beter te maken. Dit kost veel tijd, moeite en energie. Toch redden we het niet door alleen stil te staan bij het hier en nu. We moeten verder kijken om voorbereid te zijn op de dingen die komen gaan. Wat betekent dit voor onze organisatie? En wat vraagt dit van onze huidige en toekomstige medewerkers?

Stichting Opleidingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) organiseert samen met Syntens Innovatiecentrum en MKB Nederland de conferentie ‘Elke dag beter in de levensmiddelenindustrie’.

In een middagvullend programma informeren wij u samen met ondernemers uit de levensmiddelenindustrie over de vraag: ‘Hoe halen we het beste uit onze mensen om als organisatie gezond te groeien’?

Oud topschaatser en meervoudig Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage neemt ons mee in de wereld van de top schaatssport, vertelt ons over de weg naar succes en trekt parallellen met de uitdagingen waar we binnen onze bedrijven voor worden gesteld en hoe we hier invloed op kunnen uitoefenen. 

Na dit inspirerende betoog laat Syntens door middel van praktijkvoorbeelden uit het MKB zien wat investeren in duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie oplevert. Meer info: http://www.sol-online.nl/elke-dag-beter.html