Introductiecursus voedingsmiddelenindustrie

30-07-2013 \\ Innofood nieuws

Inzicht in de structuur en thema’s van de foodindustrie is noodzakelijk om te werken in of met deze grote industriesector. Maar de wereld van food is complex. VMT organiseert de Introductiecursus Voedingsmiddelenindustrie die in één dag een overzicht biedt.

De voedingsmiddelenindustrie staat momenteel volop in de schijnwerpers. Voedselschandalen en incidenten krijgen veel aandacht. De maatschappelijke verantwoordelijkheid als het gaat om gezonde en ongezonde producten wordt veel bediscussieerd. En voedselvertrouwen is een hot issue.

Werkt u sinds kort in deze sector of heeft u klanten in de foodindustrie, dan is inzicht in de aan food gerelateerde onderwerpen en noodzakelijk om de ontwikkelingen te volgen en gesprekspartner te zijn in uw B2B-contacten.

Foodthema’s

VMT organiseert de Introductiecursus Voedingsmiddelenindustrie die een overzichtelijke blauwdruk geeft van de foodbranche. Naast het algemene, totale overzicht worden de belangrijkste foodthema’s in vier modules belicht: kwaliteitsmanagement, levensmiddelenwetgeving, technologie en innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling. De modules worden verzorgd door experts.

Voor wie?

De Introductiecursus Voedingsmiddelenindustrie is ontwikkeld voor iedereen die zich professioneel gaat bezighouden in of met de foodsector maar nog relatief onbekend is met de branche. Het gaat dan om bedrijven en organisaties die hun klanten hebben in deze sector of professionals waarvoor de foodindustrie een nieuwe markt is. Ook voor managers en directieleden die nieuw werkzaam zijn in de voedingsmiddelenindustrie is de cursus ontwikkeld.

  

Bekijk het volledige programma