Innofood Netwerkcafé tijdens de FOODTECH/EMPACK in Zwolle

01-11-2013 \\ Innofood nieuws

 

Uitnodiging

 
Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het Innofood Netwerkcafé tijdens de FOODTECH/EMPACK op 13 november a.s. in de namiddag.
Innofood wil zich meer profileren in de Regio Zwolle en werkt daartoe samen met Kennispoort Zwolle. Ben Wevers van Rouveen Kaasspecialiteiten is vanuit de regio Zwolle de vertegenwoordiger in het Innofoodbestuur.
 
Op woensdag 13 en donderdag 14 november 2013 vindt FOODTECH Zwolle plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Deze regionale vakbeurs voor technologie en innovatie in de voedingsmiddelenindustrie spitst zich, zowel op het vlak van exposanten als bezoekers, toe op de Noord- en Oost-Nederlandse markt.
 
FOODTECH Zwolle is dé vakbeurs voor food packaging en processing in de voedselverwerkende en -producerende industrie. Nederland heeft de meest succesvolle en innovatieve agro- & foodbedrijven en loopt voorop als het gaat om investeringen. Van MKB tot multinational, elk bedrijf staat continu voor nieuwe uitdagingen. Sterker nog, zaken als wet- en regelgeving op het gebied van machines, kwaliteit, voedselveiligheid en niet te vergeten de kritische consument zorgen ervoor dat men op de hoogte moet blijven van de laatste ontwikkelingen.
 
Meestal zijn dit geen kant-en-klare oplossingen en biedt FOODTECH Zwolle hierin uitkomst door de vele leveranciers, kennisinstellingen en partners.
Net als vorige jaren wordt met de parallelle organisatie van EMPACK Zwolle 2013 ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelensector, zodat de bezoeker een totaaloverzicht krijgt van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding en verpakking.

Programma Innofood Netwerkcafé op het Business Point

12.00 – 12.30
Uitvoering van Agro-Food Vouchers door Kennispoort Zwolle
12.30 – 13.00
Professionalisering en actuele ontwikkelingen Innofood door Rob Snel
14.30 – 15.15
Wetgeving etikettering: Productinformatie verordening door Précon
15.15 – 16.00
Samenwerking in het Platform European Packaging Gallery
16.00 – 16.30
Professionalisering en actuele ontwikkelingen Innofood door Rob Snel

Praatje, drankje en hapje

Daarnaast zijn Rob Snel en Ben Wevers de hele middag in het café of op de beurs aanwezig om informeel met u van gedachten te wisselen, waarbij wij u graag een drankje en een hapje aanbieden.
 
Het netwerkcafé bevindt op het Business Point van de FOODTECH.