Innofood Event 2019: AANMELDFORMULIER-> aanmelding voor het diner is gesloten, voor het dagprogramma kan nog worden aangemeld.

24-07-2019 \\ Innofood nieuws

Datum    donderdag 17 oktober 2019
Vanaf      ca. 12.30 uur
Tot          ca. 20.30 uur | later mag
Locatie   De Grolsch Veste

Thema                                  THE TASTE OF CHANGE

Dagvoorzitter                      Özcan Akyol | Nederlandse schrijver en columnist

The taste of change.
Verandering is de enige constante.

Het Innofood Event 2019 staat garant voor een inspirerend programma, o.a. met keynote sprekers als Özcan Akyol (Nederlandse schrijver en columnist), Ronald Lotgerink (CEO, VION Food Group), Lianne de Bie (Slow Food Youth Network), de uitreiking van de Innofood Award 2019, het Turning Table Dinner, etc.

Zie de uitnodigingsflyer voor het programma.

Zorg dat je erbij bent en MELD JE HIERONDER AAN!

LET OP: DE AANMELDING VOOR HET DINER IS GESLOTEN, VOOR HET DAGPROGRAMMA KAN NOG WEL WORDEN AANGEMELD.

 

Aanmelding Innofood Event 2019

  • LEDEN: deelname aan het dagprogramma is gratis (maximaal 2 personen per lidbedrijf) en voor het diner is een bijdrage van 45 euro excl. BTW p.p. verschuldigd. Het aantal plaatsen voor het diner is beperkt, plaatsen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst van betaling.
  • NIET-LEDEN betalen 195 euro excl. BTW voor het dagprogramma inclusief het diner.
  • Indien van toepassing, mailen we je na aanmelding zsm de factuur. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief en krijg je van ons je entreebewijs per mail toegestuurd. LET OP: afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 17 september via info@innofood.org. Na deze datum kan er geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.