Innofood | corona

23-04-2020 \\ Overig nieuws

Dat het rare tijden zijn, ervaren we allemaal, zowel privé als zakelijk. De impact van corona is groot en dat heeft gevolgen voor ons allemaal.

Wat voorop staat is een goede gezondheid; daarvan zijn we ons allemaal bewust.Gezondheid van jezelf én van je bedrijf.

Als Innofood vormen we een mooi netwerk. We kunnen elkaar niet in alles helpen. Maar waar het wel kan, doen we dat graag! Laten we elkaar steunen waar nodig. Van elkaars diensten gebruikmaken waar dat kan. En elkaar een luisterend oor bieden.

Tips voor andere ondernemers? Innofood-leden iets te bieden? Of heb jij juist hulp nodig en wil je daarbij een beroep doen op ons netwerk? Dit kan via de Innofood app. Geef in de vakgroepchat aan wat je nodig/te bieden hebt. Meerdere Innofood-leden gingen je al voor! Met bv een jobwissel, of vraag/aanbod verzoek.

Wellicht niet nodig om te melden, maar vooralsnog vinden er geen Innofood-bijeenkomsten plaats. Zodra de corona-crisis ten einde is, stellen we als Innofood-bestuur een nieuwe agenda vast en doen we hierover bericht.

Met vriendelijke groet,

Het Innofood-bestuur

PS Lid van Innofood, maar nog geen Innofood-app geïnstalleerd? Of nog geen lid, maar wel graag lid worden? Mail dan naar info@innofood.org en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt aanhaken!