Huuskes introduceert Chef Vitaal: een nieuw assortiment verrijkte maaltijden

16-11-2016 \\ Over onze leden

Huuskes, specialist in maaltijden voor de zorg, introduceert onder de merknaam Chef Vitaal een compleet nieuw assortiment. Het gaat om maaltijden die zijn verrijkt met extra calcium, vitamine D en eiwitten.
Het nieuwe assortiment is bedoeld voor mensen die niet dagelijks alle voedingsstoffen krijgen die hun lichaam nodig heeft. Dat kan te maken hebben met factoren als leeftijd, verminderde lichamelijke activiteit, ziekte of medicijngebruik. De maaltijden zijn ook zeer geschikt om aan te sterken voor of na een ziekenhuisopname.

Verantwoorde voeding
“Verantwoorde voeding is voor iedereen een voorwaarde om fit en vitaal te blijven. Dat geldt natuurlijk bij uitstek voor mensen die een dagje ouder worden of kampen met gezondheidsklachten. Zij zijn bij verminderde eetlust nu nog vaak aangewezen op voedingssupplementen of medische bijvoeding om toch de vereiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat dat is in de praktijk vaak niet haalbaar. Daarom is het goed om te weten dat je ook kunt besluiten elke dag te genieten van Chef Vitaal: een gevarieerd assortiment verse maaltijden waarmee je een eventueel tekort aan deze voedingsstoffen heel eenvoudig aanvult − en nog op een zeer smakelijke manier ook. Proefpanels hebben de kwaliteit vergeleken met die van een goed restaurant.”

De maaltijden
Het Chef Vitaal-assortiment omvat 23 maaltijden, met keuze uit verschillende keukens, zoals Hollands, Oosters en Mediterraan. De maaltijden worden op ambachtelijke wijze bereid, met gebruik van verse, natuurlijke ingrediënten. De extra voedingsstoffen worden volgens een beproefd culinair procedé verwerkt in een dun gourmetlaagje dat op de maaltijd wordt aangebracht. Doordat dit extra laagje smaakloos is, blijft de oorspronkelijke smaak van de maaltijd volledig intact. Bij het opwarmen smelt het laagje en worden de extra voedingsstoffen opgenomen door het gerecht. De maaltijden worden compleet geleverd op een bord, klaar voor oven of magnetron.

Extra calcium, vitamine D en eiwitten
De toegevoegde voedingsstoffen leveren elk hun eigen bijdrage aan fitheid en vitaliteit. Zo houdt calcium het gebit en de botten sterk, en de spieren soepel. Vitamine D helpt het calciumgehalte in het bloed op peil te houden en draagt ertoe bij dat het immuunsysteem normaal functioneert. Eiwitten genereren de nodige calorieën en aminozuren.

Bestellen
In deze introductiefase is Chef Vitaal vooralsnog uitsluitend te bestellen via de huidige verkoopkanalen van Huuskes: het bestelsysteem Huib, de app Eten & Zo en de website Eten & Zo Thuis.
Bestellingen worden aan huis bezorgd.

 

Klik hier voor meer informatie