Huuskes logo Huuskes

Huuskes behaalt certificaat MVO-prestatieladder

15-01-2015 \\ Over onze leden

Huuskes heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Voor velen een trend, voor Huuskes een traditie. Huuskes let scherp op de kwaliteit van werken en leven binnen het bedrijf, maar ook daarbuiten.

Zo rijden ze met hybride vrachtwagens, koelwagens met zonnepanelen en zijn er allerlei faciliteiten voor onze medewerkers opgesteld. Dit is een bewuste keuze die ze van nature uitvoeren binnen hun bedrijf.

Het MVO-beleid heeft men laten toetsen aan de landelijke MVO-normen en Huuskes heeft als elfde voedingsmiddelenbedrijf in Nederland ons weten te certificeren.

Als certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat de MVO-prestatieladder voor het integreren van de aanvaarde uitgangspunten voor duurzaam ondernemen, het transparant en toetsbaar maken van de kenmerken van duurzame ontwikkeling in het managementsysteem en het aantoonbaar en objectief vaststellen van de relatieve status in dit ontwikkelingsproces.

Samen met hun relaties kunnen ze duurzaamheid in elk proces van Huuskes integreren. Dit proces heeft dan ook geen eindbestemming. De doelen veranderen en bij elke bedrijfsbeslissing passen we dit aan naar een nog hoger niveau.

Met gemak smakelijk eten, dat is de missie van Huuskes. Zij bieden hun relaties een totaalpakket aan kwaliteitsproducten en diensten en doen dit met een sterke betrokkenheid bij mens, milieu en maatschappij.