Holland Paviljoen op de 9e editie van SIAM 2014

26-02-2014 \\ Innofood nieuws

                               

                             

  
Holland Paviljoen op de 9e editie van SIAM 2014
24-29 april 2014 | Meknès | Marokko

Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) organiseert, bij voldoende belangstelling van het Nederlandse bedrijfsleven, een Holland Paviljoen met een Holland Hospitality Lounge tijdens de 9e editie van SIAM 2014 in Meknès, Marokko van 24-29 april a.s.

 
SIAM 2014
De SIAM is de grootste en meest professionele Agro & Food beurs in Afrika en heeft de speciale aandacht van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI. In de eerste acht jaar is de oppervlakte van de beurs verdubbeld naar 80.000 m2. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 850.000 bezoekers uit 40 landen met een grote vertegenwoordiging van CEO’s, beslissers en beleidsmakers vanuit overheden en de Agro & Food sector.
 
Tijdens de SIAM is er een interessant programma van seminars en congressen om aan deel te nemen. Tevens zal op de stands van de verschillende overheden en instanties aandacht gegeven worden aan nieuwe projecten en worden (regionale) kansen toegelicht. Twee dagen worden specifiek gereserveerd voor uitsluitend professionals. Uiteraard is de pers met zo’n 200 gecertificeerde internationale journalisten ook aanwezig. De live stock competitie maakt onderdeel uit van het programma! Daarmee heeft de beurs een bijzonder karakter en trekt het bedrijven aan vanuit de Agro & Food sector uit de hele wereld.
Sectoren SIAM:
De SIAM is interessant voor Nederlandse bedrijven actief in onder andere de volgende sectoren*:
·        Aardappels, groente en fruit
·        Zaden, bollen en bloemen
·        Veehouderij en slachtsystemen
·        Melkproductie en -producten
·        Zeevis, schaal en schelpdieren
·        Grond- en groei- verbeteraars
·        Water- en duurzame landbouw
·        Efficiënte voedselketen
·        (Koel) Opslag, transport & logistiek
 
(* deze sectoren worden binnen de Nederlandse presentatie in één Holland Paviljoen ondergebracht).
Tijdens de beurs wordt u ondersteund door een vertaler en het team van het NCH met veel ervaring in het zakendoen met Marokko. Samen met de landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Rabat, mevrouw I. Hardenberg, zullen tevens additionele activiteiten georganiseerd worden, zoals een Holland seminar en een B2B evenement. Via de media zal speciaal aandacht geschonken worden aan de Nederlandse deelname. Meer informatie over de 9e editie van de SIAM kunt u vinden op:
www.salon-agriculture.ma
Voor nadere informatie over de markt voor Agro & Food in de regio kunt u contact opnemen met mevrouw Inge Hardenberg, Landbouwraad (tel: +212 537 219 644, e-mail: inge.hardenberg@minbuza.nl) en/of rab-lnv@minbuza.nl
 
Deelname in het Holland paviljoen op SIAM 2014, 24-29 april
Het NCH heeft een optie op een locatie in het Internationaal Paviljoen. De kosten voor deelname in het Holland paviljoen bedragen €445,00 (excl. BTW) per m2 expositieruimte. De minimum standgrootte per deelnemend bedrijf is 9 m2.
 
 
Om aan het Holland Paviljoen op deze beurs deel te nemen dient u het aanmeldingsformulier op korte termijn doch uiterlijk 21 februari a.s. te retourneren aan ccramer@nchnl.nl.
 
Voor informatie over het Holland paviljoen kunt u contact opnemen met het NCH,
Caroline Cramer (tel: 070 3441521; e-mail: ccramer@nchnl.nl).