Het Foodatelier investeert in jonge talenten door samenwerking

13-09-2016 \\ Over onze leden

Vanaf september j.l. werkt Smakerij uit Den Bosch, exclusief samen met Het Foodatelier uit Enschede. Het Foodatelier is specialist op het gebied van new business strategie en concepts in de foodsector. Met 16 jaar ervaring is Het Foodatelier een inspiratie voor jonge bedrijven zoals Smakerij. Smakerij heeft ruim 2 jaar ervaring en kijkt daardoor met een nog jeugdig enthousiasme en een professionele onbevangenheid naar de uitdagingen van de foodsector. Juist door deze diversiteit zijn is Het Foodatelier blij met deze samenwerking.

Marc Oude Luttikhuis en Niels Lammersen : ‘We geloven enorm in jonge talenten zoals Berber en Larisse. Een uitgekiende combinatie van onze ervaring in samenwerking met jonge professionals, helpt onze relaties nog meer in hun new business plannen’.

Smakerij: ‘We zijn erg blij met de samenwerking met het Foodatelier. Wij zijn ruim twee jaar geleden begonnen en druk bezig met het ontwikkelen van ons bedrijf. Een samenwerking met Het Foodatelier voelt echt als een volgende stap. Een stap waar we gevoelsmatig echt aan toe waren. Om de bevestiging van het Foodatelier te krijgen in de vorm van een samenwerking is een groot compliment en een schouderklopje dat je als jonge ondernemer niet vaak krijgt.

De samenwerking met Het Foodatelier is naast de leuke klik en de mooie verbreding van kennis en netwerk ook een goede leerschool voor Smakerij. Smakerij wil met haar andere kijk op problemen en oplossingen een kruisbestuiving tussen beide bedrijven realiseren. Zo hebben we er beide het meeste aan.’