HEKS’NKAAS® wint FoodAward

29-04-2013 \\ Innofood nieuws

 
HEKS’NKAAS® wordt door FoodPersonality, een maandblad voor de supermarkt- en levensmiddelensector, met een FoodAward in haar categorie beloond. Met de FoodAwards worden jaarlijks de beste introducties van A-merkleveranciers van het jaar ervoor beloond.
 
Een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van de belangrijkste supermarktorganisaties (Albert Heijn, Jumbo/C1000 en Superunie als belangrijke inkooporganisatie voor supermarkten als Plus, Spar en veel regionale supermarktbedrijven) wijzen de winnende producten aan, geholpen door de stem van de consument.
 
Op 14 mei aanstaande is de uitreiking van de FoodAwards in de oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn te Arnhem.
 
Over HEKS’NKAAS®
HEKS’NKAAS® is een smeerdip met roomkaas en verse kruiden. Het is romig, luchtig en heerlijk fris van smaak. Onmeunig lekker en veelzijdig. Vanaf het nieuwe pand in Oldenzaal gaan de producten rechtstreeks naar supermarkten door het gehele land.
 
Ik kan niet heksen! Nou, met HEKS’NKAAS® lukt dat wel. Je kunt er mee smeren, dippen én koken. Ideaal dus voor bij de borrel op een toastje, een stukje stokbrood of als dip bij rauwkost. Maar ook tijdens het koken gebruik je het bij vlees, vis of door de pasta. En… bij de lunch natuurlijk. Want HEKS’NKAAS® is heerlijk op een broodje of bij de tosti. Vers, fris en verrassend voor elk moment van de dag! Kijk voor tips en recepten op www.HEKSNKAAS.nl.