HEKS’NKAAS® gekozen tot Product van het Jaar 2013

05-02-2013 \\ Innofood nieuws

 

 

                          
             
 
 
HEKS’NKAAS® is door de Nederlandse consument gekozen tot Product van het Jaar 2013. Hier zijn we met z’n allen onmeunig trots op (maar stiekem wisten we dit natuurlijk al lang in Twente). Vanaf heden siert het niet-te-missen logo « Product van het Jaar» de verpakking van HEKS’NKAAS®.
Het logo op de verpakking heeft betrekking op de keuze van 6.000 Nederlandse consumenten. Zij hebben deelgenomen aan een uitgebreid onderzoek en hebben het product uitverkoren uit verschillende producten in zijn categorie. Met andere woorden: het betreft innovaties waarvoor consumenten hun voorkeur hebben uitgesproken.
Vrijdag 8 februari vindt de prijsuitreiking plaats in restaurant Het Bosch in Amsterdam.
     
Over HEKS’NKAAS®
HEKS’NKAAS® is een boer’n smeerdip met roomkaas en verse kruiden. Het is romig, luchtig en heerlijk fris van smaak. Onmeunig lekker en veelzijdig. Vanaf het nieuwe pand in Oldenzaal gaan de producten rechtstreeks naar supermarkten door het gehele land en natuurlijk naar onze 28 Zuivelhoeve winkels.
Ik kan niet heksen! Nou, met HEKS’NKAAS® lukt dat wel. Je kunt er mee smeren, dippen én koken. Ideaal dus voor bij de borrel op een toastje, een stukje stokbrood of als dip bij rauwkost. Maar ook tijdens het koken gebruik je het bij vlees, vis of door de pasta. En… bij de lunch natuurlijk. Want HEKS’NKAAS® is heerlijk op een broodje of bij de tosti. Vers, fris en verrassend voor elk moment van de dag! Kijk voor tips en recepten op www.HEKSNKAAS.nl.
 
Hoe wordt een nieuw product «Product van het Jaar» ?
Na validatie door een comité van deskundigen, wordt aan een representatief panel van 6.000 Nederlanders hun oordeel over de producten gevraagd. Kennen zij de producten? Aan welke producten geven zij hun voorkeur? Welke producten maken hun leven gemakkelijker? De producten die de meeste stemmen krijgen van de Nederlandse consumenten mogen aanspraak maken op de titel «Product van het Jaar». Het betreft het belangrijkste onderzoek ooit gerealiseerd in Nederland over producten die u in de winkels