HEKS’NKAAS® over in andere handen

21-11-2017 \\ Over onze leden

 Heksenkaas BV uit Oldenzaal, producent van de magische smeerdip HEKS’NKAAS®, heeft zich aangesloten bij Salad Signature.

Vanaf de start was het bedrijf Heksenkaas onderdeel van de Roerink Food Family waartoe ook bedrijven als Zuivelhoeve, Happy Goat en IJsfabriek De Dessert Meesters behoren. Onder de nieuwe eigenaar wil Heksenkaas zijn vleugels uitslaan naar andere landen. Salad Signature is actief in 9 Europese landen en kan deze exportambities heel goed ondersteunen.

Salad Signature

Salad Signature is een toonaangevend voedingsbedrijf in de trendy categorieën salades en dipsauzen, bestaande uit meerdere productiebedrijven in Nederland, België en Polen. In Nederland is Salad Signature vooral bekend met zijn salademerken Johma en Westland. Het merk HEKS’NKAAS® wordt daar nu dus aan toegevoegd. Erik Bras (CEO Salad Signature): “Het succes van HEKS’NKAAS® in Nederland is zeker niet aan ons voorbijgegaan. Wij vinden het een heel sympathiek merk en bedrijf. Wij willen Michel Wildenborg en zijn team heel graag helpen om de magie van HEKS’NKAAS® ook in andere landen uit te rollen en in Nederland nieuwe producten te lanceren en het merk nog sterker te maken“.

Roerink Food Family

Gerjhan Roerink van Roerink Food Family, waartoe Heksenkaas BV behoorde, is blij met Salad Signature de juiste partij te hebben gevonden die het merk HEKS’NKAAS® verder kan uitrollen. “Wij hebben HEKS’NKAAS® in Nederland tot een succes gemaakt, het is nu aan een andere partij om dat succes ook in Europa te evenaren. Salad Signature is daartoe optimaal in staat en vanuit dat standpunt is deze stap een zeer logische.”

Heksenkaas BV

Michel Wildenborg, Algemeen Directeur Heksenkaas BV is verheugd over de ontwikkeling. “We blijven als zelfstandig bedrijf in Oldenzaal onze eigen weg gaan in de markt, en beschikken met Salad Signature over een eigenaar die maximaal in staat is om de gewenste Europese groei te faciliteren. We krijgen een nieuwe eigenaar, maar verder verandert er eigenlijk niets. Productie blijft gewoon in Oldenzaal en we blijven als zelfstandig bedrijf binnen Salad Signature verantwoordelijk voor onze eigen groei en ontwikkeling met onze huidige mensen.”