Grolsch Premium Herfstbok heerlijk bij stamppotten

22-09-2014 \\ Over onze leden
 

Grolsch Premium Herfstbok is vanaf vandaag weer volop verkrijgbaar in supermarkten, slijterijen en in de Grolsch horeca. Voor alle herfstbokliefhebbers heeft Grolsch een extra verrassing: stamppot eten bij Grolsch met een heerlijke Herfstbok erbij.

De gehele oktobermaand opent Grolsch op woensdag- en donderdagavond om 17.30 uur de deuren van haar brouwerij en biedt geïnteresseerden een rondleiding door de brouwerij met aansluitend Grolsch Herfstbok én een heerlijk stamppotbuffet.

Bier aan tafel

Steeds meer mensen ontdekken dat bier heel goed in en bij gerechten past. Grolsch Herfstbok is daarmee niet alleen een perfect bier voor in de horeca, maar zeker ook voor thuis aan tafel. Het combineert namelijk uitermate goed met uiteenlopende hapjes en gerechten. Zo gaat het bokbier uitstekend met de wat stevigere maaltijden zoals wild, vis, geroosterd of gerookt vlees en natuurlijk stamppotten.

Aan tafel bij Grolsch
Grolsch wil deze Herfst graag geïnteresseerden uitnodigen om Grolsch Premium Herfstbok te komen proeven in combinatie met heerlijke stamppotten. Om 17.30 start de avond met een rondleiding door de brouwerij. Daarna kunnen gasten proeven van Grolsch Premium Herfstbok of één van de andere bieren en genieten van een uitgebreid stamppotbuffet. Jongeren tussen 12 en 18 jaar zijn onder begeleiding van een volwassene welkom voor de tour.

Grolsch Premium Herfstbok
Wat is er lekkerder dan tijdens een stevige stamppotmaaltijd genieten van een zachtzoet smaakvol bier? Grolsch Premium Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijnrode kleur. Dit bier vloeit uitsluitend in de herfst- en wintermaanden. Grolsch Herfstbok bevat 6,5% alcohol en de aanbevolen drinktemperatuur is 8-10 graden Celsius. Echt Grolsch bier dus, ideaal om te proosten op een prachtige Herfst.

Oktober: Herfstbok en stamppotten maand bij Grolsch

De toegangsprijs voor het Herfstbok stamppottenbuffet en Grolsch brouwerijtour bedraagt € 25,- per persoon. Met uitzondering van 2 en 30 oktober wordt het stamppottenbuffet elke woensdag- en donderdagavond georganiseerd. De avond start met de brouwerijtour om 17.30. Aanmelden kan via de website www.grolsch.nl.