Grolsch lanceert nieuwe wervingssite werkenbijgrolsch.nl

09-04-2013 \\ Innofood nieuws

        

 

                 

 
 
Bierbrouwer Grolsch heeft een nieuwe wervingswebsite gelanceerd: www.werkenbijgrolsch.nl. Met deze site wil Grolsch potentiële medewerkers en geïnteresseerden een goed beeld geven van haar als werkgever. De website biedt onder meer informatie over de verschillende vakgebieden binnen de brouwerij, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, stage & afstuderen en uiteraard een overzicht van de openstaande vacatures. Daarnaast zijn verschillende medewerkers aan het woord. Zij vertellen over hun werk, hun functie en hoe zij het werken bij Grolsch ervaren. Op die manier biedt de website een kijkje achter de schermen bij de brouwerij en worden de bezoekers van de site geënthousiasmeerd voor een carrière bij Grolsch.
 
Vacatures via social media
‘Grolsch past bij talent. Pas jij bij Grolsch?’ geeft goed weer waar Grolsch als werkgever voor staat en naar wie ze op zoek is. De wervingsactiviteiten van Grolsch beperken zich dan ook niet uitsluitend tot  de nieuwe website. Onder de noemer ‘Werken bij Grolsch’ worden via LinkedIn, Facebook en Twitter ook actief vacatures gedeeld. Geïnteresseerden kunnen op die manier eenvoudig op de hoogte blijven van nieuwe vacatures, stage- en afstudeerplekken, eventuele wervingscampagnes en relevant bedrijfsnieuws.
 
Tom Verhaegen, Algemeen Directeur Koninklijke Grolsch: ”Bij Grolsch houden we van uitgesproken collega’s met eigen ideeën en concrete plannen, die hun verantwoordelijkheid durven en willen nemen. We stimuleren zelfstandigheid, moedigen talent aan, geloven in teamwork en gedeeld vakmanschap. Het beste bier wordt immers gemaakt met de inzet van de beste mensen. De nieuwe website en de inzet van social media gaan ons helpen deze mensen aan te trekken.”
 
Grolsch past bij talent. Pas jij bij Grolsch?