Grolsch hanteert marktconforme prijzen voor FC Twente

19-11-2013 \\ Innofood nieuws


Rechter stelt Grolsch in gelijk in kort geding FC Twente                     
 
Vandaag heeft de rechter in Almelo uitspraak gedaan in het kort geding van FC Twente tegen Grolsch. De conclusie van de rechter is dat de bestaande partnerovereenkomst rechtsgeldig is, dat de gemaakte afspraken moeten worden nagekomen en dat Grolsch marktconforme prijzen hanteert in haar relatie met FC Twente. Grolsch is tevreden over de uitspraak van de rechter en zal zich inspannen om de samenwerking op een goede manier voort te zetten.
 
Tom Verhaegen, Algemeen Directeur Koninklijke Grolsch: “Allereerst wil ik benadrukken dat we het spijtig vinden dat het tot een kort geding heeft moeten komen. Voor geen van beide partijen is dit goed. Grolsch en FC Twente hebben al 48 jaar lang een samenwerkingsrelatie. Beide merken zijn symbolen van de regio en kunnen rekenen op dezelfde enthousiaste achterban. We blijven geloven in een partnerschap met FC Twente. We zullen ons dan ook inspannen om de bestaande samenwerkingsovereenkomst op een goede manier voort te zetten. Het doet ons goed te horen dat de rechter ons heeft gekend in onze argumenten en dat de inspanningen die we hebben gedaan richting FC Twente zijn gewaardeerd.”
 
FC Twente en Grolsch hebben een hecht en langdurig partnerschap, dat bestaat uit naamgeving van het stadion en sponsoring, waarbij de levering van bier een essentieel onderdeel is. Dit partnerschap loopt nog meerdere jaren. De overeenkomst is enkele jaren terug door beide partijen in goed overleg en met een gevoel van trots ondertekend. Grolsch heeft de intentie om de club te blijven steunen.