Grolsch geeft rondje voor heel Nederland ‘2 halen, 1 betalen’

25-07-2013 \\ Innofood nieuws


Grootschalige horeca-actie om meer gasten naar de horeca te trekken
  
Begin augustus start bierbrouwer Grolsch haar grootste horeca-actie ooit en geeft ze onder de noemer ‘2 halen, 1 betalen’ een rondje voor heel Nederland. De bedoeling van deze actie is om meer publiek naar de horeca te trekken en horecagelegenheden in deze tijd van crisis weer voller te krijgen. Gedurende de looptijd van deze actie krijgen consumenten bij inlevering van een kroegbon in een van de deelnemende Grolsch horecagelegenheden twee glazen Grolsch Premium Pilsner voor de prijs van één. Op die manier kan men samen genieten van een goed glas Grolsch en een mooie avond in de horeca. Daarbij geldt een deelname vanaf 18 jaar en maximaal 1 bon per persoon per bezoek.

  

Inzet van kroegbonnen
Grolsch gaat vanaf eind juli kroegbonnen verspreiden door heel Nederland. Deze bonnen worden verstrekt via advertenties in dagbladen, huis-aan-huis mailingen, promotieteams, 6-pack blikverpakkingen op de winkelvloer en Facebook. De bonnen kunnen worden ingeleverd bij deelnemende Grolsch-schenkende horecagelegenheden. Deze deelnemende horecagelegenheden zijn te herkennen aan de ter plekke aanwezige promotiematerialen van deze actie en te vinden in de deelnemerslijst op www.grolsch.nl
  
Samen genieten
Tom Verhaegen, Algemeen Directeur Koninklijke Grolsch: “Als we een rondje geven, doen we het goed! We willen graag dat mensen in de kroeg samen komen om te kunnen genieten van een heerlijk glas Grolsch. Voor een ander een glas bier betalen is namelijk de hoeksteen van de horeca. Het benadrukt het sociale aspect dat belangrijk is in elke samenleving en waarop de horeca is gebaseerd. Het is onze bedoeling met deze actie meer gasten in de horeca te krijgen en onze horecaondernemers actief te ondersteunen om dit voor elkaar te krijgen. Uiteraard doen we dat op verantwoorde wijze.”
  
Deze horeca-actie ‘2 halen, 1 betalen’ wordt multimediaal ingezet. Via TV, online, huis-aan-huis mailingen, advertenties, promoties op de winkelvloer en uiteraard via het horecakanaal zet Grolsch dit rondje voor Nederland groots in. De actie loopt tot 15 november 2013.