Grolsch gaat in nieuw televisieprogramma op zoek naar Meesterproever

06-10-2014 \\ Over onze leden

Wekelijkse serie toont ‘bierbrouwkunsten’ BN’ers

  Zaterdag beleefde het nieuwe televisieprogramma ‘Brouwersch’ zijn première. Hierin strijden vier mannelijke BN’ers om de titel van Meesterproever bij Grolsch. Met beperkte middelen en een minimaal budget moeten zij proberen hun eigen perfecte bier te brouwen. Brouwersch bestaat uit een serie van zeven korte afleveringen en zal op zowel televisiezender Veronica, als op YouTube en Facebook van Grolsch uitgezonden worden. Brouwersch is een concept van mediabureau MEC en wordt geproduceerd door Towel Media.

De wereld van het bierbrouwen

Het televisieprogramma kent twee teams met in totaal vier deelnemers: Simon Zijlemans (game-journalist) en JayJay Boske (sportman en presentator) strijden tegen Sol Wortelboer (presentator) en Rilan Tweets (singer-songwriter).Aangezien de deelnemers kans maken om ‘Grolsch Meesterproever’ te worden, is een vakkundige jury ingeschakeld bestaande uit drie ervaren Grolsch vakmannen. Zij kennen het merk, de afkomst en het bierbrouwproces al jaren als geen ander.

Brouwersch kijken
Welk team wordt uiteindelijk bekroond tot Meesterproever? Kijk mee! Brouwersch is vanaf zaterdag 4 oktober wekelijks te zien op televisiezender Veronica om 00.15 uur (nacht van zaterdag op zondag). Vanaf maandag 6 oktober 10.00 uur is de eerste aflevering van Brouwersch via de Grolsch Youtube en Facebook kanalen te zien.

Bekijk hier de trailer van Brouwersch
Via YouTube: www. youtube.com/grolschlive
Via Facebook:
https://www.facebook.com/grolsch?fref=ts
Twitter mee via hashtag #Brouwersch