Groene Kennispoort viert lustrum met congres ‘Leer mij Twente kennen’

04-02-2014 \\ Innofood nieuws

 

 

De Groene Kennispoort Twente is een samenwerkingsverband tussen de veertien Twentse gemeenten, de Provincie Overijssel, Waterschap Vechtstromen en acht onderwijsinstellingen. De Groene Kennispoort Twente creëert een plaats waar ondernemers, overheid, onderwijs, onderzoek en de omgeving aan innovatieve en regionale kennisvraagstukken werken.  

Klik hier voor meer informatie over De Groene Kennispoort Twente.

‘Leer mij Twente kennen’

De Groene Kennispoort Twente viert haar 5-jarig bestaan met het congres “Leer mij Twente kennen..”, waarin naast de presentatie van enkele uitgevoerde en lopende projecten, ook de visie van rijk, provincie, ondernemers en natuurverenigingen op het ontwikkelen van dit soort activiteiten aan bod komt. Tijdens het congres zal door de sprekers worden ingegaan op participatie, duurzaamheid, verbinding stad – platteland en op het belang van versterking van de regionale economie.

Het accent van het congres is gericht op verbindingen en nieuwe vormen van samenwerking, waardoor èn innovatie èn nieuwe werkgelegenheid wordt gecreëerd. Dat in co-creatie met regionale bestuurders, beleidsmedewerkers, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, ondernemers, dus met u!

 

Datum: woensdag 19 februari 2014

 

Tijd: 9.00 – 13.30

 

Locatie:

Kennispark Twente, gebouw the Gallery

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

Programma

 

Klik hier voor de uitnodiging met het programma, een korte introductie van onze sprekers en de routebeschrijving naar de locatie.

Aanmelding

Bent u of misschien uw collega geïnteresseerd, meld u dan aan! Dit kan per e-mail aan d.essing@groenekennispoort.nl graag met vermelding van uw naam, organisatie en functie.