Greentech Congres 25 november 2013 in Apeldoorn

26-10-2013 \\ Innofood nieuws

Exit crisis, wat zijn kansen en mogelijkheden om verder uit de crisis te komen. Wat is onze visie op de toekomst? En wat vraagt dat van leiders en ondernemers? Hoe participeer je in internationale samenwerkingsverbanden? Hoe verzilver je kansen? Tijdens een prikkelend congres met drie topsprekers staan de ondernemer en samen werken aan groene groei centraal.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het GreenTech Congres ‘Connect To The Future!’ op maandag 25 november 2013 in Orpheus in Apeldoorn. Dit congres is dé ontmoetingsplek voor iedereen die actief is binnen Energie- en Milieutechnologie! Kortom, een evenement dat u niet mag missen!

Programma
Diverse sprekers geven hun ondernemerschapsvisie op bovenstaande vragen, vanuit internationaal en regionaal oogpunt. Daarnaast krijgt u handvatten voor de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. Klik hier voor het programma. Daarnaast is er voldoende netwerkgelegenheid. Om op innovatieve wijze netwerken te stimuleren nemen wij u mee naar de mindmatching plaza. Laat u verrassen!

Nieuwe organisator, nieuwe naam
Deze bijeenkomst wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De afgelopen vier jaar onder de noemer najaarscongres kiEMT. Vanaf dit jaar organiseert GreenTechAlliances, powered by kiEMT dit congres onder de naam GreenTech Congres.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs
Op het congres maken we de winnaar bekend van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2013 – een prijs voor de beste duurzame productinnovatie in Oost-Nederland – en zal Jan Terlouw zelf de prijs overhandigen. Naast een juryprijs is er ook een publieksprijs. Tijdens het congres kunt u uw stem uitbrengen met uw eigen mobiel.

Informatie en aanmelden
Bent u ook benieuwd hoe de EMT-sector zich kan ontwikkelen uit de crisis? Meld u dan nu aan voor de bijeenkomst! Wij vragen een bijdrage voor de onkosten van 75 euro per persoon incl. diner (congreswaarde is 200 euro). Bent u aangesloten bij het kiEMT-netwerk of heeft u een relatiecode ontvangen? Dan is deelname voor u kosteloos.

  

Bron: GreenTechAlliances, powered by kiEMT