Gratis mee naar de Hannover Messe op maandag 23 april 2018

11-04-2018 \\ Uit onze regio

Van 23 tot en met 27 april vindt de werelds meest toonaangevende handelsbeurs voor industriële technologie plaats in Hannover. Gedurende deze week presenteren meer dan 5000 exposanten vanuit de gehele wereld, alle sleuteltechnologieën en kerngebieden van de industrie – van onderzoek en ontwikkeling, industriële automatisering, IT, industriële levering, productietechnologieën en diensten tot energie- en mobiliteitstechnologieën – aan naar verwachting 220.000 bezoekers in Hannover.

Praktijk Centrum Proces Technologie (PCPT) en TechWise Twente organiseren samen, (bij voldoende deelname) voor zowel docenten alsmede medewerkers van bedrijven, op maandag 23 april een busreis naar de Hannover Messe.

U hebt deze dag de gelegenheid deze beurs te bezoeken en kunt u zich op deze wijze op de hoogte te laten brengen van de laatste stand der techniek.

We hebben hierbij bewust gekozen voor de maandag omdat wij van uit onze ervaring weten dat dit meestal de meest rustige dag van de beurs is, waardoor u in gelegenheid bent om optimaal kennis te nemen van de getoonde noviteiten en in relatieve rust eventuele contacten kunt leggen met de exposanten.

Het voorlopige programma is als volgt:

Vertrektijd : ca. 05.30 uur Ontbijt op de heenweg in de bus
Vertrekplaats : ROC van Twente Hengelo

Programma
ca. 09.00 uur Aankomst op de Hannover Messe
: individuele rondgang
: ca. 18.00 uur Vertrek vanaf de beurs
: ca. 19.00 uur Aankomst bij een restaurant voor een kleine avondmaaltijd
: ca. 20.00 uur Vertrek richting Hengelo
: ca. 23.00 uur Thuiskomst opstapplaats

Dit gehele evenement inclusief busreis, ontbijt op de heenweg, toegangskaart voor de beurs en kleine avondmaaltijd is geheel kosteloos. Tevens kunt u van deze gelegenheid gebruik maken om tijdens de busreis en het beursbezoek te netwerken en de banden tussen bedrijfsleven en onderwijsinstellingen, te vernieuwen, te verdiepen en uit te breiden.

Aanmelden
Opgave kan voor 16 april 2018 via een e-mail naar: info@pcptoost.nl of info@techwisetwente.nl

Vragen
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met:
Henk Zengerink e-mail: hzengerink@rocvantwente.nl mobiel: 06 21329893
Bert Wessels e-mail: bwessels@rocvantwente.nl mobiel: 06 22440872