GooodyFooods Apeldoorn doneert 1745 biologische producten aan Voedselbank

18-03-2013 \\ Innofood nieuws

Gedurende twee weken konden klanten bij GooodyFooods aan de Hofstraat in Apeldoorn een actietas met vijf geselecteerde actieproducten kopen voor 5 euro. Klanten die tijdens de actieperiode een actietas kochten, steunden daarmee de gezinnen die onder de armoedegrens leven en afhankelijk zijn van de voedselbank. Voor iedere verkochte tas heeft GooodyFooods eenzelfde tas aan de lokale Voedselbank gedoneerd.

In de winkel hing een thermometer waarop de stand wordt bijgehouden. Na een week stond de teller al op 225 verkochte en dus ook 225 gedoneerde tassen. De actie liep van 25 februari tot 9 maart. Het totale aantal tassen dat is verkocht is uiteindelijk uitgekomen op 349 tassen.

5 voor 5 Tas

De actietas werd in winkel gevuld met Ekoland aardbei-framboos sap, de Rit granenkoekjes met maanzaad, Ekoland bramenjam, LunaeTerra appelpuree en Molenaartje paprikachips. Donderdag 15 maart werden alle artikelen overhandigd aan de voedselbank in Apeldoorn.

‘Wij zijn erg blij en dankbaar dat onze klanten deze tassenactie zo heeft gewaardeerd. Ook zijn we dankbaar dat we de voedselbank en daarmee de gezinnen, een steuntje in de rug kunnen en mogen geven’, zo reageren Stephan en Willemien Blankenaauw.
 

Voedselbank

De Voedselbank is een 100% non-profit organisatie die mensen met een minimaal inkomen een steuntje in de rug biedt met een wekelijks voedselpakket. De Voedselbank wordt geheel belangeloos gerund door vrijwilligers op ieder niveau en draait geheel op bijdragen van sponsors, donateurs en subsidiegevers.
 

Verrassend anders

GooodyFooods is anders, maar toch heel herkenbaar. Een winkel waar veel te ontdekken valt en waar de klant één ding zeker weet: alles bij GooodyFooods is goed, in de ruimste zin van het woord. De ruime winkels bieden een keur aan heerlijke versproducten. Gegarandeerd biologisch, waar mogelijk fair trade en zoveel mogelijk van dichtbij. Maar er is meer: heerlijke maaltijdmakers, ontbijtproducten en vriesproducten vol vitamine. GooodyFooods gelooft dat duurzaam en bewust boodschappen doen, vooral ook leuk en inspirerend moet zijn.

Voor meer informatie: apeldoorn@gooodyfooods.nl
 

 

Bron: Biojournaal