Gezond leven en toch genieten van taarten, cake en koekjes

15-11-2013 \\ Innofood nieuws

  
Lekker en gezond snoepen volgens De Levensstijl Methode
 
Uit onderzoek onder mensen die geen suikers of melkproducten willen of mogen gebruiken, blijkt dat het heel lastig is om geschikte (zoete) lekkernijen te vinden. Vooral feestjes en verjaardagen zijn moeilijke momenten voor deze grote en groeiende groep mensen*. Asja Tsachigova is voedingsdeskundige, lifestylecoach en ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen gezonde succesformule De Levensstijl Methode (DLM) en heeft speciaal voor iedereen die gezond wil leven maar toch lekker wil eten en snoepen een boek geschreven: Gezonde taarten, cakes en koekjes.
  
Alle recepten in het boek zijn 100% vrij van geraffineerde suikers, daarnaast bevat het boek ook veel lactose- en glutenvrije recepten. Alle recepten passen binnen de filosofie van De Levensstijl Methode. De Levensstijl Methode is een wetenschappelijk onderbouwdemethode, dieuitgaat van voedselcombinaties die het verschil maken. Door ingrediënten op de juiste manier te combineren herstelt je spijsvertering en stofwisseling en voel je je energiek, ontspannen, gezond en bereik je zonder moeite je ideale gewicht. Structureel!
  
Feestdagen
Het eten zonder geraffineerde suikers heeft veel voordelen voor je gezondheid. Gelukkig zijn er veel voedingsmiddelen waarmee je een gezonde en lekkere taart, gebak of cake kan maken. Na het eten van zulke lekkernijen krijg je geen dip zoals dat wel het geval is na het eten van gerechten die boordevol geraffineerde suikers, zuivel en witte bloem zitten. Met de recepten uit dit nieuwe boek kun je gerust een feestje vieren en genieten van speciale momenten. Met bijbehorende feestelijke taarten en andere lekkernijen. Laat de feestdagen maar komen.
Asja: “Gezond eten betekent niet dat je niets lekkers meer mag eten. Gezond eten moet je juist een blij gevoel en positieve emoties geven die je lichaam helpen zich gezond te houden. Daarom is het belangrijk dat je af en toe kan genieten van lekkere dingen. Met de juiste ingrediënten kan dat zonder problemen. Probeer het maar!”
  
Over Asja
Asja Tsachigova is voedingsdeskundige, lifestylecoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Sinds zij in 1995 door een aangepaste levensstijl is genezen van een ernstige ziekte, heeft zij zich gespecialiseerd in voeding, stressbeheersing en beweging. Haar grootste doel is anderen helpen om gezonder te leven, door het delen van kennis. In haar praktijk De Levensstijl en als auteur van verschillende boeken, hielp Asja al duizenden mensen met succes op weg naar een slanker en gezonder leven.
 .
  
Het boek Gezonde taarten is vanaf 3 december te koop bij de boekhandel en kost € 20,95 (9789081556767). Voor meer info over De Levensstijl Methode zie www.delevensstijl.nl
  
*Bron: Onderzoek ZMM mei 2013