Gegrilde Groenten: de nieuwe betovering van HEKS’NKAAS®

12-03-2016 \\ Over onze leden

De makers van HEKS’NKAAS® zijn met een nieuwe betovering op de markt. In deze tijd van regen en kou verlangt iedereen naar warme zonnige invloeden en daarom introduceert HEKS’NKAAS® tijdelijk een nieuwe variant in de smaak Gegrilde Groenten. Paprika, aubergine, ui en courgette zijn vanaf vandaag niet alleen om te grillen, maar ook om te smeren en dippen.
Proeven is meer…
Grillen geeft groenten een intense smaak. Helemaal als we er ook witte balsamico azijn en ons bekende ‘tikje magie’ aan toe voegen. Dat is heerlijk gelukt. De nieuwste smaak van HEKS’NKAAS® brengt je naar magische mediterraanse sferen. Tijdelijk verkrijgbaar….. een buitenkans voor weer een andere betoverende borrel dus.
Eenmaal geproefd, erg lastig om weg te zetten! Ideaal voor bij de borrel op een toastje, een stukje stokbrood of als dipper bij rauwkost maar ook tijdens de lunch als smaakmaker op een broodje ham of kaas.

Veelzijdig 

De basis van HEKS’NKAAS® gegrilde groenten is o.a. roomkaas, net als de andere varianten HEKS’NKAAS®. Naast paprika, aubergine, ui en courgette is er ook verse peterselie aan toegevoegd. Om de veelzijdigheid te benadrukken zit er om het emmertje een wikkel waarop je aan de binnenzijde originele recepten en serveersuggesties vindt. Meer (recepten)tips zijn overigens ook te vinden op www.heksnkaas.nl.

Hoe het allemaal begon… 

Ooit bedacht een groenteboer in Twente een nieuw recept met o.a. roomkaas en verse kruiden. Het was origineel, lekker en fris, maar welke naam ging hij het geven? Het was rond de tijd van Halloween en zo kwam hij op Heksenkaas. In Twente werd Heksenkaas al snel een hit. Toen wij  enige jaren later de formule van de groenteboer kochten, bleef de naam dan ook zo goed als intact; HEKS’NKAAS®. Het product heeft niets met ‘heksen en sprookjes’ te maken maar … het is wel de meest betoverende  smeerdip met roomkaas, verse kruiden én een tikje magie. Je gaat er niet van vliegen, maar dat het wat met je doet staat vast!

Over de producent…

HEKS’NKAAS® Gegrilde Groenten  is een product van Heksenkaas BV in Oldenzaal. Aan de Hinmanweg worden in een moderne en eigentijdse fabriek dagelijks duizenden emmertjes afgevuld, volgens de hoogste internationale productie eisen. Heksenkaas BV behoort samen met andere regionale food productie bedrijven tot de Roerink Food Family in Twekkelo.

Prijs en verkrijgbaarheid

Alle varianten HEKS’NKAAS® zijn verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 2,99 (emmer 200g). Vanaf deze week zal HEKS’NKAAS® Gegrilde Groenten in het assortiment worden opgenomen bij vrijwel alle  Nederlandse supermarkt formules.  Je vindt HEKS’NKAAS® In de koelvitrine of het vers schap bij de afdeling room- en kruidenkazen. Uiteraard is HEKS’NKAAS® ook verkrijgbaar in de winkels van onze eigen zusterorganisatie Zuivelhoeve Winkelbedrijven. Voor meer informatie kijk je op www.heksnkaas.nl.