Ga je ook mee naar Hongkong? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

16-01-2019 \\ Innofood nieuws

Hoe wordt de consument verleid met nieuwe food-concepten, ingrediënten en presentaties in retail en horeca?

Hongkong is door zijn Aziatische en Europese achtergrond een geweldige bron van inspiratie voor food innovatie en productvernieuwing. Dat is het doel van deze speciale studiereis naar Hongkong, die InnoBrands organiseert in samenwerking met Rabobanken Twente & Achterhoek en met Innofood.

De studiereis wordt georganiseerd van 4-10 mei 2019 en staat geheel in het teken van Food, Vers, Retail en Out-of-Home. Tevens wordt de Hofex Food & Hospitality Tradeshow bezocht. Inschrijving voor deelname is nog geopend, maar schrijf je snel in, het aantal beschikbare plaatsen in beperkt!

Voor wie is de reis bestemd?

Deze speciale studiereis is met name bestemd voor management en staf van food producerende of in food handelende bedrijven en voor ondernemende retailers.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze inspirerende en leerzame studiereis: stuur dan een mail naar info@innobrands.com, dan krijgt u verdere informatie en een aanmeldingsformulier toegestuurd.

Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plekken is beperkt. Het uitgebreide programma is tevens te vinden op www.innobrands.com.